Totaal concept

De Jong heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het leveren van totaalconcepten en maatwerk producten die uw interieur naar een hoger niveau brengt. Het uitbreiden van een bestaande woning door middel van een aanbouw en dit combineren met een perfecte afwerking, timmerwerk en eventueel een keuken is een combinatie die wij graag voor onze opdrachtgevers realiseren.

Heeft u plannen om uw woning aan te passen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

De Jong gaat verder dan het realiseren van een keuken of kast. Wij bieden totaal oplossingen zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Wij pakken de meest uiteenlopende verbouwingen met veel enthousiasme en professionaliteit aan. Met ons uitgebreide netwerk van onderaannemers kunnen wij elke opdracht binnen de gestelde termijn uitvoeren.

Stukadoor, schilder, elektricien, tegelzetter, loodgieter. Er komen nogal wat bedrijven kijken bij het realiseren van een verbouwing. De Jong beschikt over een uitgebreid netwerk en biedt u een totaal pakket. Wij zijn uw vaste aanspreek punt en dragen zorg over de complete verbouwing zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Bekijk onze referenties

Mogen wij met u van gedachten wisselen? Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij voor elk vraagstuk een unieke en passende oplossing te bedenken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De meerwaarde? Een uniek ontwerp, geen zorgen, perfecte afwerking en alles op maat. De prijs? Schappelijk en betaalbaar.

Maak een afspraak

WIJ GAAN GRAAG VRIJBLIJVEND MET U IN GESPREK!

Bel vrijblijvend: 0113 34 42 00

Waarom kiezen voor interieurbouwzeeland.nl?
✔ (Gratis) persoonlijk advies bij u aan huis
✔ Altijd een eerlijke en betrouwbare prijs
✔ 100% handgemaakt producten