Bij De Jong kunt u terecht voor een keuken die precies bij u en uw woning past. Jan en Douwe ontwerpen in overleg met u graag een keuken op maat. Hierbij wordt de hele ruimte praktisch benut. Denk bijvoorbeeld aan een keukenkastje in een onhandige hoek.

Het unieke aan een maatwerk keuken is dat deze door uzelf is samen te stellen. U heeft de keuze uit inbouwapparatuur, kleuren en materialen. Voor de realisatie van uw keuken gebruiken wij alleen de beste materialen, zoals hoogwaardig MDF of eiken.

Vaak wordt er gedacht dat een maatwerk keuken een veel duurdere oplossing is dan een reguliere keuken. Middels ons werk- en inkoopwijze is dit niet het geval en heeft u “voor hetzelfde geld” een maatwerk keuken.

Maak een afspraak

Welke keukenstijl past bij u?

Welke keukenstijl u ook zoekt, uiteindelijk willen wij een keuken realiseren voor u op maat. Op maat naar uw wensen, op maat naar uw stijl en uiteindelijk letterlijk op maat.

De Jong denkt graag met u mee en probeert uw wensen tegemoet te komen en te presenteren doormiddel van het 3D ontwerp en de presentatie van de materialen. In onze showroom hebben wij veel materiaal op voorraad en beschikbaar om te bekijken en te voelen. De materialen zijn belangrijk voor de keuken-frontjes en het aanrecht, maar ook voor plinten en overige onderdelen.

Het beoogde doel van de keuken is erg belangrijk voor het ontwerpen van de opstelling en indeling. Moet de keuken een ontmoetingsplaats worden of moet er veel ruimte zijn om culinair te experimenteren, allemaal onderdelen die van belang zijn voor de ruimtelijke vorming van de keuken. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een perfect geheel.

Maak vrijblijvend een afspraak

Het enige wat voor ons telt is het realiseren van een duurzame keuken, volledig naar wens en verwachting van de klant

De Jong biedt een totaal oplossing op het gebied van keukens. Wij ontwerpen en realiseren niet alleen de keuken zelf, maar kunnen ook zorg dragen voor de werkzaamheden eromheen. Het vernieuwen van de vloer, omleggen van het leidingwerk, verwijderen van muren en het tegel-, stuc- en schilderwerk behoort allemaal tot onze totaal oplossing. Met ons uitgebreide netwerk van onderaannemers kunnen wij elke opdracht binnen de gestelde termijn uitvoeren.

Stukadoor, schilder, elektricien, tegelzetter, loodgieter. Er komen nogal wat bedrijven kijken bij het realiseren van een keuken. De Jong beschikt over een uitgebreid netwerk en biedt u een totaal pakket. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en dragen zorg over de complete verbouwing, planning en coördinatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Mogen wij met u van gedachten wisselen? Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij voor elk vraagstuk een unieke en passende oplossing te bedenken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De meerwaarde? Een uniek ontwerp, geen zorgen, perfecte afwerking en alles op maat. De prijs? Schappelijk en betaalbaar.

Maak een afspraak